Exclusief bij
​​​​​​​Creative Home

Het verhaal achter Creative Home

Exclusieve hout-stalen meubels, voor u ontworpen en met de hand gemaakt

Het begon allemaal met een nieuwe kast bij zijn schoonouders. ‘Dat kan beter,’ dacht Teus van de Beek toen hij de kwaliteit en het ontwerp zag. Hij sprak erover met zijn vrouw Trijnke en enkele vrienden en het idee voor Creative Home werd geboren.

‘We zoeken een creatieve oplossing als anderen opgeven en maken meubels die elke woning mooier maken...Creative Home’

Samen voor het beste resultaat

Teus en Trijnke vullen elkaar goed aan. Teus, die een opleiding als metaalbewerker deed, doet het constructiewerk. Trijnke is verantwoordelijk voor de afwerking van het hout, de planning en de administratie. Beiden denken mee in het ontwerpproces en zetten hun kennis en vakmanschap in om uw ideeën te vertale​​​​​​​n naar een meubelstuk.

Samen is bij ons ook: samen met u

Als opdrachtgever staat u aan de basis van het meubelstuk. Ideeën die tot nu toe alleen in uw hoofd bestonden, komen tot leven in de werkplaats. Dit begint bij het kennismakings gesprek, maar Teus en Trijnke houden u graag gedurende het maakproces op de hoogte van de vorderingen. Wanneer u dat leuk vindt ontvangt u regelmatig een foto van de fase waarin uw meubelstuk zich bevindt. Van metaalprofiel tot tafelpoot. Van ruwe plank tot glad afgewerkte kastdeur.

Zullen we kennis maken?

En kijken hoe we uw ideeën kunnen realiseren? Bel (06) 1362 6455 voor een afspraak!

'WE denken mee in het ontwerp
proces en zetten onze
kennis en vakmanschap
in om uw ideeën te vertalen
naar een meubelstuk'