​​​​​​​Creative Home voor

particulieren

Eigentijds en met toekomst

de Hoogste kwaliteit maatwerk meubels
voor uw woning

Kasten, tafels, banken en televisiemeubels zijn overal te koop, maar unieke, handgemaakte kwaliteitsmeubels niet. Bent u op zoek naar een kwaliteits meubel met toekomst? Bij Creative Home geldt: kwaliteit gaat een leven lang mee. Niet alleen wat betreft constructie, maar ook wat betreft het ontwerp.

​​​​​​​WE MERKEN DAT VEEL MENSEN EEN HELDER IDEE HEBBEN VAN HET MEUBELSTUK DAT

ZE WILLEN - EN ZE HEBBEN HET OVERAL GEZOCHT, MAAR NERGENS GEVONDEN.

Geldt dit ook voor u? DAn kan uw zoektocht hier eindigen. De meubelen van Creative Home worden speciaal voor u ontworpen en met de hand gemaakt!

Een tv-meubel, kast, eettafel of ander meubel met afwijkende maten of vormen?

Hoe afwijkender, hoe leuker. Teus is een man die zich graag vastbijt in een uitdaging. Waar een ander stopt, gaat hij door en dat altijd met het doel om voor u te maken wat u zoekt.

Of wilt u een meubel met een ingewikkelde combinatie van vormen in hout en staal?

‘Met staal kun je alles maken.’ Ronde of gebogen vormen, hoeken, vlakken: kom langs met uw tekening, foto of idee om met u na te denken over de realisatie!

Wat kunt u bij ons
​​​​​​​verwachten?

Stap 1

Afspraak op locatie

We starten met een vrijblijvende afspraak bij ons op locatie. Neem vooral de tekeningen, foto’s, plattegronden en kleurstaaltjes die u verzameld heeft mee. Alles waar u al over heeft nagedacht, dient als basis voor het ontwerp. U laat ons zien en vertelt ons wat u zoekt. Terwijl u vertelt, maken we de eerste schetsen van wat er mogelijk is. Uw meubel krijgt vorm!

Hier bespreken we ook de combinatie en de kleuren van de materialen.

In woonwinkels komt u vaak zwart staal tegen, maar staal kan worden gepoedercoat in praktisch iedere kleur. Ook voor het hout geldt dat er veel mogelijk is in de afwerking. In onze werkplaats laten we u voorbeelden zien van verschillende kleurmogelijkheden. Zit uw kleur er niet bij? Dan kunnen we altijd een proefstukje maken. Dit is vaak het moment dat het ontwerp voor u gaat leven!

Stap 2

MAteriaal en offerte

Als de tekening naar wens is en u de materialen hebt uitgekozen, maken we een offerte. Deze ontvangt u per e-mail. In de offerte staat precies beschreven hoe het meubel zal worden gemaakt. Uiteraard vindt u in de offerte ook de prijs. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Stap 3

We gaan aan de slag!

Gaat u akkoord dan vragen we om een vooruitbetaling van 50% van het bedrag. Zodra de aanbetaling binnen is, gaan we direct aan de slag. Over zes tot acht weken is uw meubel klaar! Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van de vorderingen? Dan sturen we regelmatig een foto met update. Laat u zich liever verrassen met het eindresultaat? Ook dat kan uiteraard!

Zullen we kennis maken?

En kijken hoe we uw ideeën kunnen realiseren? Bel (06) 1362 6455 voor een afspraak!

'WE denken mee in het ontwerp
proces en zetten onze
kennis en vakmanschap
in om uw ideeën te vertalen
naar een meubelstuk'